ArcQor AB
Job Postings
Ekonomiassistent
ArcQor är ett high-tech bolag som sedan flera år är nordiskt ledande inom tillverkning av robusta och universella batteriladdare och powerbanks. Här får du möjlighet att vara med på en utvecklande resa med ett härligt gäng i en framtidsbransch med mycket goda framtidsutsikter!
Vi söker nu en Ekonomiassistent.


Vill du vara med på en häftig resa i ett expansivt bolag på en internationell marknad? Om du är en driven ekonomiassistent kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten
I rollen som ekonomiassistent hos ArcQor kommer du att vara delaktig och stötta företagets ekonomifunktion. Vidare är du behjälplig och stöttar inköp vid behov. Du kommer att ha placering på företagets huvudkontor i Älmhult. Arbetet är förlagt på kontorstider.

Du som tar dig an den här rollen kommer få arbeta tillsammans med trevliga kollegor som förespråkar engagemang och delaktighet. Förutom din kompetens inom ekonomi är även din personlighet viktig för oss. Du bör vara självgående i ditt arbete, ambitiös och du bör gå in i dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du anser det viktigt att leverera hög servicekänsla, både gentemot kund som internt.

Tjänsten innebär direkt anställning hos ArcQor AB.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Ditt arbete omfattar följande arbetsuppgifter:

• Kund och leverantörsreskontra
• Skapa betalningsfiler
• Påminnelser och utskick av räntefakturor.
• Läsa in bankfiler i affärssystemet
• Avstämning med lager gällande fakturor.
• Förbättring av rutiner och processer
• Posthantering och övriga administrativa uppgifter

Inom funktionen för inköp attesterar du leverantörsfakturor och behandlar orderbekräftelser. Vi ser vi gärna att du har förmågan att lära dig operativt inköp för att kunna stötta upp vid behov och därigenom kunna hjälpa till med dagligt avrop.
Vem är du?
För uppdraget som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom ekonomi där du har arbetat med leverantörsreskontra, redovisning samt bokslut tidigare. Erfarenhet utav Monitor affärssystem är meriterande.

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av att utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde såväl som din egen roll, vilket företaget stöttar helhjärtat. Som ekonomiassistent arbetar du strukturerat med en positiv anda och har ett eget driv. Vidare är du lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en person som får saker att hända och som vill vara med och utveckla ArcQor tillsammans med dina kollegor.

Om verksamheten
ArcQor AB är sedan flera år nordiskt ledande inom tillverkning av robusta och universella batteriladdare. Idag är ArcQor ett engagerat team om ca 40 anställda. Företaget har en bra orderingång, stora expansiva planer och behöver förstärka teamet med mer kompetens. Läs mer om företaget på arcqor.com

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att kontakta ansvarig rekryterare, Oskar Krigsman (oskar.krigsman@arcqor.com)

Vi kommer gå igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!
ARCQOR AB is an Equal Opportunity Employer, which means we will not discriminate against any individual based on race, colour, sex, national origin, age, religion, marital status, sexual orientation, gender identity, gender expression, military or veteran status, disability, or any factors prohibited by applicable law. This policy applies to every aspect of employment at ARCQOR AB, including recruitment, hiring, training, advancement, and termination. We celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees and partners.